Плаза де Торос е фамилијарен бизнис основан во Јуни 2005 год. Од тогаш постојано сме посветени да им одговориме на потребите и барањата на нашите гости. Со цело срце и душа вложуваме да им обезбедиме на нашите гости топол и добредојден амбиент каде што за брзо време ќе им преовладее чувството на “дома”.
ПОВЕЌЕ ЗА НАС
X


Плаза де Торос е фамилијарен бизнис основан во Јуни 2005 год. Од тогаш постојано сме посветени да им одговориме на потребите и барањата на нашите гости. Со цело срце и душа вложуваме да им обезбедиме на нашите гости топол и добредојден амбиент каде што за брзо време ќе им преовладее чувството на “дома”. И ако нашите гости можат да уживаат во класична вечера, ние лично не се рангираме како класичен ресторан. Карактерот на Плаза де Торос повеќе се истакнува како “Grand Café” или мезе бар, каде што нудиме одговор на сечие барање и потреба каде што гостите едноствно можат да уживаат во кафе или пијалок а каде што исто времено имаат избор од нашите познати мезиња или десерти, или комплетен оброк за појадок, ручек и вечера. Плаза де Торос нуди одлична можност за собирање на поголеми групи, за бизнис цели или за дружби и фамилијарни прослави и собири.

РЕЗЕРВАЦИИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-чет и недела 08.00-00.00, Петок 08.00-01.00 и Сабота 09.00-01.00